• Forside
  • shop
  • Original YUNMAI Massage Kanon Maskine Dyb muskelafslapning Fascia Massager 3 Modes Krop Mijia Massageapparat

10

shop

Original YUNMAI Massage Kanon Maskine Dyb muskelafslapning Fascia Massager 3 Modes Krop Mijia Massageapparat

kr810.58 kr607.97

Tags: maskinen de massage, officielle xiaomi, redmibook, rapsberry pi 5, xiaomi yunmai, xiaomi rock robot, mijia, universal fascial pistol, mijia xiaomi, booster massage pistol 3.


  • SKU: w771

Bestsellere

Beskrivelse

YUNMAI Massage Fascia Pistol PB

Besejre ondt i dybe problemer

Hvorfor føler jeg øm efter træning?

Efter træning, muskler er stive og smertefulde, og benene er tunge og svage?Grunden ligger i den "fascia".Fascia er en blød væv, der omslutter musklerne, tandem knogler og indre organer.Kraftig motion eller dårlige arbejdsstillinger kan forårsage fascie og muskel brud og skader, hvilket resulterer i en klæbrig forbindelser På festivalen, "forsinket ømhed" vises.

Dybt løsne fascia

Helt slip ømhed

YUNMAI Massage Fascia Pistol Pro Grundlæggende er i stand til at trænge ind i tekstur og trænge dybt fascia gennem stærke og kraftfulde højfrekvente vibrationer stimulation.Det hurtigt nedbrydes i løbet af den mælkesyre, der er genereret efter motion, afspænder stramme og stive muskler væv, og kamme knuder af muskler og muskler, Mens de muskler, der holder os sammen, det vil helt slip ømhed og lindre træthed og ubehag.

60W kraftig motor

Spændingen og spænding fejede hele kroppen

60W høj effekt brushless motor bringer et nyt niveau af stærke moment, og den kraftfulde 106mN.m høj drejningsmoment, gør det fascia pistol har en bølgende strømkilde.Det konsekvenser ved en høj hastighed på 3200 omdrejninger per minut, og nåede 12 mm dybe lag.Muskel grupper, de majestætiske bølger fortsætte med at påvirke kroppen, lad spændingen af glæde feje gennem hver en muskel celle!

Engineering design

Overlegen ydelse uden tab

Den originale dual-bærende transmission struktur er udstyret med en stor motor med en mindre volumen og et længere liv.Samtidig sikrer kraftfulde magt, kan det sikre sikker drift af maskinen, i høj grad at reducere slid og varme, opnå en stabil opbremsning, og udtrækkelig, T-formet overflade projektering, konstruktion af fleksible sidelinierne til at reducere den pladskrævende følelse anlagt af den store motor, det er ikke reduceret, og mere fremragende.

80 dage effektiv batteriets levetid

Ophold med mig i lang tid

Den langvarige kammeratskab kommer fra den kraftige støtte i 60W high-power-motor.Med lithium-batteri af 2600mAh magt, den er effektiv og energibesparende.Det giver også omfattende og varig effekt.Det kan bruges til 10 minutter om dagen, og kan bruges uafbrudt i ≈80 dage i første gear mode.Med den trådløse håndholdte design, det kan ledsage dig mulighed for at oplade og fuldstændige flere udfordringer.

45dB-low noise mute

Nyd det øjeblik af afslapning

YUNMAI massage fascia pistol Pro Basic, der er udstyret med WHISPERM teknologi til støjreduktion, støjen er kun 45dB, ligesom en hvisken på øret, uanset om det er i et støjende fitnesscenter eller en stille kontor, du kan nyde det, så frimodigt levere din krop til det, i det Stille overvældende træthed og ømme, krop og sind er nedsænket i en fredelig og afslappende tid.

Minimalistisk udseende

Vis Pioneer ' s følelse af teknologi

Unikke minimalistisk design, med højpræcisions-teknologi, til at skabe en integreret, lukkede struktur, skjulte knapper og star grå kroppen integration på begge sider af kroppen oversået med Galaxy plating kant, skal du fremhæve den følelse af banebrydende teknologi i detaljer.

3 niveauer af styrke justering

Komfort er i dine hænder

Baseret på teorien om kroppens muskler og knogler stress, YUNMAI giver tre videnskabelige vibrationsindstillinger for 1800-3200 rpm, som kan tændes efter personlige behov eller dele af kroppen.Uanset om du slappe af muskler efter træning eller daglig afslappende massage, kan du finde en passende Egen amplitude.

4 professionel massage hoveder

Tage pleje af hver muskel gruppe

For at give en mere behagelig massage oplevelse, YUNMAI bruger bløde og hud-venlig mad-grade silikone, der er skræddersyet til hver kropsdel 4 massage hoveder, som er unikke honeycomb intern struktur, der giver dæmpning beskyttelse, reducerer skader på knogler, professionel instruktion analyse undervisning , er Det bekvemt for brugerne til at forstå den korrekte drift og tager sig af alle muskelgrupper i kroppen.

Kugleformede hoved

Velegnet til at massere store muskelgrupper såsom arme, lænd, hofter, lår og kalve

U-formet hoved

Velegnet til at massere to rygsøjlen og Achilles senen

Cylindrisk hoved

Egnet til at påvirke dybt væv, såsom meridianer, håndflader, fodsåler

Fladt hoved

Velegnet til afslapning og udformningen af forskellige muskel dele

10min effektiv massage

Nemt at slippe af træthed

Sidder ved et skrivebord i lang tid, gør nakken "pres bjerg"?Transport af tunge genstande og en følelse af rygsmerter?Med YUNMAI massage fascia pistol Pro Grundlæggende, alt er ikke længere plaget! 10 minutter af effektive og hurtige massage kan slippe af med din smerte, Træthed og nyde et behageligt øjeblik af afslapning.

Intelligent beskyttelse lukning

Give kroppen de mest intime pleje

For at undgå langvarig massage på samme side og skader i muskler og knogler, Yunmal massage fascia pistol Pro Basic er udstyret med intelligent timing beskyttelse.Det vil automatisk stoppe efter ti minutters kontinuerlig brug for at sikre menneskers sikkerhed og give videnskabeligt og gennemtænkt beskyttelse.

Mere brugervenligt design

Trådløse bærbare

Massage når som helst og hvor som helst

Ét-klik-styring

Et klik for at fuldføre alle kontrol

Bærbare opbevaring

Gå hvorhen du vil, bære din taske

Et års garanti

Gavekort udskiftning, kun erstatning uden reparation

Forholdsregler

1. Rør ikke ved, eller tryk massage hoved under drift.

2. Brug ikke den samme del i en lang tid for at undgå fysiske skader.

3. Må ikke anvendes på svage muskler, såsom knogler, led og nakke.

4. Børn, mindreårige, gravide kvinder, personer der bærer pacemaker, har brækket ben, eller har metal indholdet i deres organer ikke bruge dem.

Yderligere oplysninger

  • Model-Nummer: Massage pistol-pro basic
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: CE
  • Mærke: Xiaomi

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev