Vis her

10

Belysning Tilbehør

AC 220 V 2-kanals Trådløs Fjernbetjening Switch 1 modtager + 4 senderen ny

kr124.61 kr105.94

Tags: protector sofa buho, solen kvindelige armbånd, skull ring tungston, gul jakke 69071, s4 kitty telefon sag, spiner iroman metal, squeezie dark souls, projektører badeværelse, printeren roller 57mm.


 • SKU: w1307

Bestsellere

Beskrivelse

Virksomheden modtager fjernbetjeningen bord, egnet til anti-tyveri alarm, fjernbetjening af elektriske døre og Vinduer, signal kontrol, industriel kontrol, elektriske kredsløb af løfteudstyr, og så videre.Fjernbetjeningen skifte modul relæ kontakt produktion uafhængigt af hinanden, er meget velegnet til direkte styring af alle former for belastning.

Arbejder Spænding : 220V

Max belastning nuværende : 10A

Arbejde Frekvens : 315MHZ/433Mhz( Frekvens kan tilpasses ,hvis ingen meddelelse ,315 Mhz vil være sender ud )

bemærk, at der her er i sæt , har vi gjort det til at fungere sammen, inden vi sender til dig , så du ikke behøver at bekymre sig om, hvad frekvensen er de .kun en person, der køber modtageren eller senderen alene ,at han skal bekymre sig om frekvens til at matche .

Modtager følsomhed: : -105Db

Arbejdstemperatur : -10'C - +60'C

Output måde : Momentan.Skifte.Latched er Justerbar ved svejsning forskellige positioner

Koden type :Læring kode

Transmission distance:20-100M

arbejde/output måde

Jog/Momentan:

tryk på en knap er at arbejde /PÅ.løsn din finger på den samme knap, der er stop/OFF .en channel-switch(modtageren) har brug for en, knapper fjernbetjening (senderen )

Self-lås/Toggle:

tryk på en knap for en tid arbejder/PÅ .tryk på den samme knap igen er stop/OFF .(en kanal skifte(modtageren) har brug for en, knapper fjernbetjening (senderen)

Inter-lås /Låst : tryk på en knap er at arbejde/TIL ,skal du trykke på en anden knap er stop/OFF . ( en kanal skifte( modtageren )har brug for 2 knapper fjernbetjening (senderen )

Læring Metode:

Tryk på den læring-knappen, betyder det, det har været at sætte i undersøgelsen, når indikatoren blinker .så skal du trykke på nogen af knapperne på fjernbetjeningen til at senderens signal .det betyder, at studere med succes, når indikatoren blinke 2 gange, indtil lyset går ud .

Fjernbetjening (senderen)

Drift Spænding: DC12V

Driftsstrøm: 30MA

Drift Frekvens: 315MHZ/433MHz

Frekvens Distance: 20-200M

(bemærk, at der er den ideelle afstand, uden at nogen blok og signal gribe ind , ville det stige og falde omkring 10%-50% med blok og signal interferens ).

Pakken Indeholder:

1 x Modtager

4x-Senderen

Yderligere oplysninger

 • Funktioner: INGEN
 • Fjernbetjening Afstand: 10-50 m
 • Garanti: 1 År
 • Element Type: Skifter
 • Model-Nummer: ak-470
 • Skifte Type: Fjernbetjening
 • Output Tilstand: Ikke-Låst/Låst/Self-Låst justerbar
 • Arbejde Frekvens: 315mhz /433mhz
 • Certificering: CCC
 • kanal : 2CH

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr224.29 kr114.42

Belysning Tilbehør

Befterkommere EU ' s Wall Tryk kontakt 2 Gang 1 Vejs 2-Vejs Med To USB-Stik Sort Hvid Gylden Farve Med Krystal Panel Mode Design

Befterkommere EU ' s Wall Tryk kontakt 2 Gang 1 Vejs 2-Vejs Med To USB-Stik Sort Hvid Gylden Farve Med Krystal Panel Mode Design Funktioner: 1. Super følsomhed-skal Bare trykke let på den. 2. To USB-Stik Design, Mode og Nyttige. 3. Populære Farver er tilgængelig: Sort, Hvid,

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev