• Forside
 • Toppe Og Tees
 • Leopard Læber Holografiske Kvinder Tshirt Søde Grafiske Tees Kausale Harajuku Sommeren Æstetiske Toppe Kvindelige Vintage Plus Size Tøj

10

Toppe Og Tees

Leopard Læber Holografiske Kvinder Tshirt Søde Grafiske Tees Kausale Harajuku Sommeren Æstetiske Toppe Kvindelige Vintage Plus Size Tøj

kr106.25 kr72.23

Tags: alt tøj bukser, grafiske tees, harajuku top, leopard skjorte, sort grafisk tshirt retro vintage, Leopard, INSGOTH, aesthet tøj, mandlige alt tøj, søde top.


 • SKU: w1268

Bestsellere

Beskrivelse

Attention Please:

1. Asian størrelser er 1 til 2 størrelser mindre end de Europæiske og Amerikanske folk.Vælge den større størrelse, hvis din størrelse på mellem to størrelser.Tillad 2-3cm forskelle på grund af manuel måling.

2.Om størrelsen item måler ved hånden, kunne det være 2 til 3 forskellige.

Asian størrelse er 1 eller 2 størrelsen mindre end US/EU-størrelse, skal du kontrollere størrelsen detalje, før du køber produktet.

3.Om at farve billedet viser den reelle elementer uden nogen særlig behandling.

Men farven og lysstyrken kan afvige en smule på grund af forskellige computer-skærme eller andre faktorer.

Vis produkt

Om Produktet:

Nogle Gange For At Øge Billede Effekt, Vil Vi Tilføje Nogle Tilbehør På Produktet, Såsom Halskæder, Bælter.Vi Standard Produkter Indeholder Ikke Disse Tilbehør, Bedes Du Holdt Informeret.

Om Størrelse

1.Vores Butik Alt Det Tøj " Cm " Som Enhed, Skal Sørg For At Kig På Den Størrelse Chart Før Du Betaler.

2.Skemaet Er Kun Til Reference, På Grund af Manuel Måling, Fejl 1-3cm Er Normalt, Det Er Ikke Kvalitet Problemer, Bedes du Give Dit Bedes Forstå.

3.Buste Størrelse Er Den Vigtigste Faktor I Valg Af Størrelse,Skal Du Være Opmærksom På Størrelsen Af Dit Bryst

4. Forsøger-Team ' s Buste Størrelse Er det Den Størrelse Efter Iført Usynligt Undertøj.

Må ikke Vælger Den Størrelse afhængigt af Dit Land Størrelsen .Ellers Vil Det Gøre Nogle Forskelle .Dette Problem Hører Til Dit Ansvar .

Kromatisk Aberration :

På Grund Af Lampens Lys, Display Farve Afvigelse, De Forskellige Computere Vises Farver Forskelligt, Farven Af Det Faktiske Produkt Kan Afvige En Smule Fra De Følgende Billeder.Personlige Forståelse Af Forskellige Farver, Objekt, Måske Findes Nogle Farve Foto,

Med Dette Problem Ikke Hører Til Råvare Kvalitet Problem, Den Endelige Farve Med De Faktiske Varer, Der Er Gældende.

Feedback:

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter, Bedes du tage et minut til at forlade os din positive feedback .

Vi er afhængige af kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din positive feedback af 5 STJERNER er ekstremt vigtig for os.

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter , så efterlad ikke nogen negativ feedback, før du kontakter os.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan og arbejder med dig for at løse eventuelle problemer.Send negativ feedback er ikke for sent, hvis problemet ikke er løst.

forsendelse:

Vi leverer alle former forskellige leverance-tjenester til forskellige anmodning som følger:

Vores kurer service er tilgængelig for dig.Kina post luft parcel.EMS E-pakke.Normalt vælger vi den til kina post som transportør, den samme tid, at vi bevarer retten til at vælge en hurtigere transportør for dig.Ankomsttidspunkt for hver type af logistik er forskellige.Hvis du er omfattet af told og lokale vejr, logistik vil blive forsinket.Du er nødt til at vente tålmodigt på produktet.Så, for at produkt at nå frem til din side, så snart det er muligt, skal du præcist fylde i modtagerens navn, telefonnummer og præcise modtager adresse ved bestilling.Hvis dine oplysninger er forkert og at pakken er returneret, vil vi ikke holdes ansvarlig for, og de omkostninger, der er afholdt på grund af de oplysninger, fejl, afholdes af dig.Vær opmærksom på, at det internationale levering meget afhænger af din lokale skik og postvæsen.Du Kan Spore Din Pakke På Denne Hjemmeside Af Din Tracking Nummer: www.17track.net/en (Kopieret Til Browseren for At Åbne)

Returnering og Tilbagebetaling politikker er understøttet:

1. Vi Støtter Ingen Grund Til Vende Tilbage Og Ændre Elementet Politik, Men Du Skal Betale Fuld Pris For To Måde Transporter

(Omfatter Shipping, Afgifter Og Told Omkostninger Mv.)Og Holde Varen I God Stand,

Ellers Vil Vi Holde Sig Ret Til At Nægte Refundering Og Retur.Alle Retur Politik Skal Være Gældende Inden 3 Dage

(Den Tid, Det Tidspunkt At Starte Fra Du Modtager Varen).

2 .Når Du Får Den Galt, Og Problemet Varer, Bedes Du Kontakte Os Inden For 3 Dage, Og Giver Den Bekræftelse Dokumentation I Form Af Video Eller Fotos.

Når Varen Er Bedømt Som Vores Ansvar, Vi Leverer Refundering Og Retur Politik.Det Kan Være at Tage en Del Af Tilbagebetaling,

Hvis Varen Kan Være Accepteret Og Repareret I Den Indenlandske.Hvis Ikke Kan Reparere Eller Accepteret, Brudt Helt,

Vi Vil Refundere Det Fulde Penge Til Dig Eller Ændre en Ny Til Dig, Når Vi har modtaget Den Forkerte Eller Problemer Elementer.

3. Når Restitution Politik Ikke Kan Løse Problemet, Skal Vi Acceptere Tilbagevenden Politik, Men Returret Du Har Brug For At Få Råd Til En Måde Pris

(Fragt, Afgifter Og Told Omkostninger Fra Dit Land, Vores), Og Når Vi Modtager Returnere Varer, Vil Vi Refundere Dig Penge.

Vi Anbefaler Ikke, Returret, Fordi At Medføre Høje Omkostninger For Os Begge.

4. Nedenstående Problemer, Der Ikke Gælder For Returnering Og Refundering:

(1) Farve, Størrelse Forskel Problemer

(2) Produkt Med Nogle Skader På Grund Af Forkert Betjening

(3) Vasket Og Slidt Produkter

(4) Undertøj, Såsom Kop Polstring, Trusse Uden Nogen Problemer Med Kvaliteten

Kontakt Os:

1. Før bestilling , bedes du tage et øjeblik at det første læs alle de oplysninger, der gives her, hvor din de fleste spørgsmål' svar.

2. Du Kan Skrive Til Os Via En Online Meddelelse Eller E-Mail, Vil Vi Svare Dig I Gang Og Svare På Alle Dine Spørgsmål.Du Kan Skrive Til Os Via En Online Meddelelse Eller E-Mail, Vil Vi Svare Dig I Gang Og Svare På Alle Dine Spørgsmål.

Yderligere oplysninger

 • Tøj Længde: Almindelig
 • Stof Type: Klædes
 • Ærme Længde(cm): Kort
 • Stil: Nye kvinder tøj 2020
 • Dekoration: INGEN
 • Funktioner: 100% brand nye tshirt
 • Salgskanaler: Online cross-border eksklusive
 • Element Type: toppe
 • oprindelsen af produktion: Kina Kvinder T-shirt
 • Køn: KVINDER
 • Materiale: Polyester
 • Service-resultater: Fremragende
 • Alder: Alderen 18-35 År
 • Mønster Type: Udskriv
 • Krave: O-Hals
 • Ærme Stil: Almindelig
 • Toppe Type: Tees

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr301.43 kr183.88

Toppe Og Tees

2020 Ny Plus Størrelse 10XL 9XL 8XL 4XL Kvinder Korte Ærmer Sommer T-shirts Femme Sort / Hvid Print Casual Tøj Mujers Slim Tee

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[] Plus Størrelse 10XL 9XL 8XL 7XL Kvinder Korte Ærmer Sommer T-shirts Materiale: polyester (ingen foring) Model vis: højder 166 cm, vægt 80 kg, bryst 113 cm, talje 99 cm, hofte 115 cm, passer til størrelsen på 4XL. [xlmodel]-[size]-[9999] Størrelse(EU-Størrelse)

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev