• Forside
 • shop
 • 10 W Vinter Hånd Varme Voilet Lys Sko Tørretumbler Radiator Varmere Boot Deodorant Affugte Enhed, EU Stik

10

shop

10 W Vinter Hånd Varme Voilet Lys Sko Tørretumbler Radiator Varmere Boot Deodorant Affugte Enhed, EU Stik

kr65.65 kr43.36

Tags: vinteren er skistøvletørrer, autom varmelegeme, fod varmere, hånd varmere usb, fod varmelegeme, side varmelegeme, varmelegeme, kamera advarsel, mut, hyggelig fødder.


 • SKU: w12487

Bestsellere

Beskrivelse

Voilet Lys Sko Tørretumbler Radiator Varmere Boot Deodorant Affugte Enhed Plast Shell, EU Stik

Beskrivelse:

Der er et normalt problem for sports-entusiast, der efter motion, sko let at være fugtigt.I den regnfulde område, sko let at blive våd på grund af det kedelige regnvejr.Vores sko tørretumbler kan hjælpe dig med at løse ovenstående problemer.Skoene tørretumbler fjerner fugt inde i skoen og med violet lampe sterilisering enhed eliminerer vækst af bakterier.Produktet er af stor nytte for hjem daglige liv.Værd at købe!

Funktioner:

Skoene tørretumbler er adop ted plastik materiale og elektronisk komponent, høj kvalitet og holdbare til at bruge.Skoene tørretumbler fjerner fugt inde i skoen og med violet lampe sterilisering enhed eliminerer vækst af bakterier.Med bunden kabel-outlet protector, så kablet ikke så let at blive brudt, mere holdbare til daglig brug.

Tørring enhed er nyttig for sportsfolk, fiskere, skiløbere og de mennesker, der bor i den regnfulde område.Praktiske produkt i hjemmet daglige liv.Velegnet til læder sko, klud sko, støvler, gummistøvler, handsker osv.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Plast, Elektroniske Komponenter

Main Farve: Gul, som billede

Type: Sko Tørretumbler

Effekt: 10W

Spænding: 220V 50Hz

Varm-up Tid: 3~5 minutter

Størrelse: Ca 17 x 6 x 3 cm / 6,5 x 2.3 x 1,1 tommer Pakke Vægt: 210g

Pakke Inkluderet:

1 x Folde Sko Tørretumbler

Bemærk:

1. Tillad 2~3inch fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

3. Vær venligst opmærksom på, at de sko, tørretumbler bunden korn vil være forskellige, og vi vil sende i tilfældig men forsiden er, som billede.Sørg for, at du ikke har noget imod, før for.

4. Kære kunde, kan du være sikker på at købe, uden at bekymre dig om plug adaption.Vi vil give en adapter for dig i henhold til forskellige land-standarden og sikre dets normale anvendelse.

Yderligere oplysninger

 • Type: Folde Sko Tørretumbler
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Spænding: 220V 50Hz
 • Magt: 10W
 • Varme Bevarelse Varighed: 6 Timer & Under
 • Materiale: Plast Elektroniske komponenter

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

 • Richterms93

  All the best like Again

kr465.29 kr232.65

Jakker & Frakker

Pailletter Splejset Fashion Sort PU Læder Jakke Kvinder Snøre og Lynlås, Kort Pels Løs Imiteret Læder Jakke Kvindelige Efteråret Ny

Om Størrelsen: 1. Asian størrelser er 1 til 2 størrelser mindre end de Europæiske og Amerikanske folk. 2. Check venligst skemaet omhyggeligt, før du købe varen, hvis du ikke ved hvordan til at vælge størrelsen, bedes du kontakte vores kundeservice. 3. Tillad 2-3cm forskelle

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev