• Forside
 • shop
 • Premium Organic Schisandra Tørrede Bær Wu Zi Wei Tonic Fem Smagsoplevelser Frugt

Vis her

10

shop

Premium Organic Schisandra Tørrede Bær Wu Zi Wei Tonic Fem Smagsoplevelser Frugt

kr191.31 kr174.12

Tags: schisandra, uddrag, hawthorn, goji berry, fennikel, Hvede stilk, stor goji bær frø, blazer nederdel kvinder, salajeet, mirakel berry fordele.


 • SKU: w12431

Bestsellere

Beskrivelse

Type: Naturlægemidler

Emballage: Pose

Oprindelse: Kina

Beskrivelse: Schisandra chinensis, Wu Zi Wei, bogstaveligt talt "fem smag berry" er en løvfældende woody vin indfødte til skove i det Nordlige Kina og den russiske fjernøsten.Dens Kinesiske navn kommer fra det faktum, at dens bær i besiddelse af alle fem grundlæggende smag: salt, sødt, surt, bidende (krydrede), og bitter.

Dens bær er brugt i traditionel Kinesisk medicin, hvor det betragtes som en af de 50 grundlæggende urter.De er oftest bruges i tørret form, og kogt for at gøre te.Medicinsk bruges den som en styrkende og genopbyggende adaptogen med bemærkelsesværdige klinisk dokumenteret lever beskyttende virkninger.Den primære hepatoprotective (lever beskyttelse) og immun-modulerende bestanddele er lignans schizandrin, deoxyschizandrin, gomisins, og pregomisin, som er fundet i frø af frugt.

I cup, aroma løbende ændres og viser en utrolig kompleksitet.Antydninger af duften af grillet kød, blomme sauce, til chokolade kage med en rig pære buttercream frosting er blot et par af de ideer, som fremsættes af dem, der har smagt denne udsøgte te.

Schizandrae anses for at være en af de førende adaptogen urter.Som Ginseng, Acanthopanax, Gynostemma, Han Shou Wu, Reishi Svampe og mange andre, Schizandra øger modstanden i krop og sind mod specifikke stimuli.Det kan beskytte kroppen mod skader på grund af ekstrem eller kronisk stress.I særdeleshed, at det kan beskytte leveren og binyrer og forhindre atrofi som følge af ekstrem stress.

Dette sikre alligevel meget kraftfuld styrkende urt har en beroligende energi, og som besidder nogle smerte-lindring egenskaber, men det er også betragtes som en stimulans for centralnervesystemet.Dette vidner om, at dens brede vifte af balance i hele kroppen.I virkeligheden, Wu Zi Wei anses for at være en af de bedste tonika for sindet, der bruges til at skærpe koncentrationen, forbedre hukommelse og øger årvågenhed.Men i modsætning til mange centralnervesystemet, Schizandra skaber ikke nervøsitet hos alle.Mange mennesker mener, at Schizandrae at være mildt "beroligende", mens der stadig producerer vågenhed og forbedret fokus.

I traditionel Kinesisk medicin, Wu Zi Wei menes, at:

1. hjælper med at forhindre skader på leveren; hjælper med til at nedbryde lægemidler til leveren, sænke ALT og AST2. anti oxidant

3. påvirker stofskiftet

4. hjælper med at regulere CNS; forbedrer effektiviteten af hjernens aktiviteter og forbedrer effektiviteten af arbejdet

5. anti hypertension, men i løbet af udmattelse af kredsløbs-funktion, kan det hjælpe til at opdrage blodtryk.

6. effekt på luftvejene: Sænker iltbehov, korrekt åndedrætsværn udmattelse; virker bedre end Coramine eller nikethamide.Det hjælper til at expectorate slim og sooths hoste.

7. anti-ulcer effekt

8. hjælper kroppen til at fungere dygtige stress

9. antibiotisk virkning

10. anti nyre-sygdom

Dette er et pænt udvalg Schisandra Chinensis, også kaldet som Nord Wu Zi Wei.Det har den røde farve, bløde frø og rig på smag.

Usage guide: Det bør ikke bruges af gravide kvinder.

Sædvanlig dosering: 1,5-9 g.For kronisk hoste: 1,5 g ~ 3 g.For tonic: 6 til 9 g.

Koges med vand: 1,5 til 9 g.

Anvendes i pulver form: 1 til 3 g.

Yderligere oplysninger

 • Type: glitter
 • NETTO VÆGT: 250g/500g
 • Mængde: 1 Pose
 • Ingrediens: Økologisk Schisandra Tørrede Bær
 • Bruger: Kroppen
 • Model-Nummer: JNGH021

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

 • Syamsir Devil

  The consumption mode should be indicated, it would be a plus.

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev