• Forside
 • shop
 • 50stk Makeup Spejl, Rustfrit stål Ubrydelig Lille Spejl Engros Dropshipping OEM

Vis her

10

shop

50stk Makeup Spejl, Rustfrit stål Ubrydelig Lille Spejl Engros Dropshipping OEM

kr442.20

Tags: mirroed toiletbord, spejl i lommen, smart spejl, koreanere spejl, retro spejl, foto spejle, manuel spejl, stor barberspejl, spejl vidjer, spejl væg.


 • SKU: w1215

Bestsellere

Beskrivelse

Vi producerer ikke cheapie,vi sælger kun vores produkter, i lavere pris.

FABRIKKEN DIREKTE ACCEPTERE OEM (med tilpassede logoer), ENGROS-og DROPSHIPPING.Du er velkommen til at kontakte os for produkt billeder :) BEMÆRK: Du skal vælge en farve eller flere farver, når du placerer en ordre.Vi accepterer OEM orden, hvis du har brug for det, vælg venligst OEM-ordrer.Kunder nødt til at give billedfiler til OEM-ordrer (kun CDR.TIF.PSD-format med en opløsning på mindst 300 dpi), skal du forberede og sende det til os.Hertil kommer, som tilpasning procedure tager tid, leveringstiden af OEM ordre vil blive udvidet til 10 dage siden for at være placeret.Tak for din forståelse og samarbejde. :) 50stk Makeup Spejl, Rustfrit stål Ubrydelig Lille Spejl Engros Dropshipping OEM-Materiale: Rustfrit stål specifikation:50stk/karton Størrelse:85mm*53mm Funktioner: Ikke skrøbelig, lette vægt, som et kort, kan gennemføres med dig.

Om størrelse

Størrelse ved manuel måling, på grund af måleinstrumenter og målemetoder og andre faktorer, der vil være 2mm fejl, i henhold til din sædvanlige brug af henvisning til størrelsen af bordet og detaljer om evaluering, uafhængige shopping.

Om farver

Vores varer er i form af optagelse, farven på skolen med professionel korrekturlæsning, og fysisk flise de mest tætte, fordi computerskærm, farve, kontrast og farvetemperatur er forskellige, og så videre.

Om gavepose

Også mange logo kan vælges.Bemærk faldt velkommen til at kontakte os for at få mere at vide detials :D

Om leveringstid

Leveringstid: 1)Din ordre vil blive behandlet inden for 3 dage efter din betaling.(Bortset fra ferie) 2) Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Håber du kan forstå det.Bemærk: forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. 3) sørg for, at dine www.woolapyk.dk adresse er opdateret og detaljeret.Og hvis du ønsker at ændre din leveringsadresse, når du afgiver bestilling, kan du lad os vide, første gang.Tak! 4) Efter at vi har sendt varerne, vil vi e-maile dig shipping information, samt tracking nummer.Leveringstid:Generelt, de fleste lande shipping tid er som nedenfor, skyldes variation af post-serivce på forskellige områder , er nogle områder, som kan tage længere tid.Hvis du er opfyldt problem , velkommen, gratis faldt kontakt til os , vil vi svare dig så hurtigt som muligt. :P

Vægt:

1.Vi støtter Drop shipping og Engros. 2.Vi kunne sende pakken som GAVE og få en lavere pris for dig. 3.Vi plejer at sælge vores produkter uden at detailhandel pakke, skal du være opmærksom på det, før de køber.Hvis du har brug for den oprindelige pakke, pls betale for den ekstra gebyr for pakken !! 4.Hvis du har et problem ,pls føle sig frit til at kontakte os i stedet for at indlede en tvist eller forlader en negativ feedback.Tak!Opmærksomhed Til Russisk Venner: 1. Sørg for at dit fulde navn, herunder dit fornavn, mellemnavn og efternavn, når betalingen; 2. Sørg venligst for, at din korrekte adresse, herunder din Lejlighed Nr., Gade, By, Region og land.Ellers vil din pakke vil sandsynligvis være tilbage!

Yderligere oplysninger

 • Engros: acceptere
 • Dropshipping: acceptere
 • Størrelse: 50pcs/set
 • Element Type: Makeup Spejl
 • Oem: acceptere
 • lys: Ikke Udstyret
 • Materiale: rustfrit

Anmeldelser (2)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

 • Lilmama31

  شكراً for seller

 • BronzLugaw

  Salam alaikoum, Please refund the amount because the seller can not send the shipment

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev