• Forside
 • shop
 • Vandtæt silikone Fedt, Scuba Diving, tætnings O-ring Tætning af rør Vedligeholdelse Fedt Silikone Smøremiddel, 5gr 15gr

Vis her

10

shop

Vandtæt silikone Fedt, Scuba Diving, tætnings O-ring Tætning af rør Vedligeholdelse Fedt Silikone Smøremiddel, 5gr 15gr

kr36.24

Tags: spildevand, spearfish, olie segl vaske maskine, cykel fedt, 120 tråd, gummi speargun, varmelegeme til top, fedt silicium, lokke salg, fedt fælde.


 • SKU: w11524

Bestsellere

Beskrivelse

Vandtæt silikone Fedt, Scuba Diving, tætnings O-ring Forsegling Glidecreme Vedligeholdelse Fedt Silikone Glidecreme

Beskrivelse: Silikone smøremiddel til O-ring af alle former for vandtæt kamera hus.Undersøiske fotografisk udstyr, der ikke kan være vandtætte, medmindre O-ringe til at forsegle den er fejlfri.Altid medbringe ekstra O-ringe i din kamerataske.Hver gang du åbne kameraet for at ændre film, undersøge, O-ring og service, hvis det er nødvendigt.Altid rent og smøres efter hver dykning dag.Når du er i tvivl om forsegling kapacitet af en O-ring, altid kassere og erstatte.Brug aldrig en skarp eller spids genstand til at fjerne O-ringen!Brug af O-ringsfjerneren værktøj.Må ikke over-fedt!For meget fedt tiltrækker snavs, der vil forstyrre segl og forårsage oversvømmelser.Silikone fedt kan øge boliger, vand modstand og for at beskytte O-ring fra slid.Men vær opmærksom på, at det ikke kunne være i stedet for en fugemasse.

Pakke, herunder :

1stk silikonefedt ( vælg venligst kapacitet 5 ML eller 15 ML, når du bestiller) , i røret .

Køb Info : 1. Vores billeder er Optagelse i Art. 2. Alle varer er Helt nye og Ubrugte. 3. Hvis der er nogen spørgsmål, så bare kontakt med vores online-salg eller e-Mail. 4. For at sikre, at du modtager din ordre skattefri ved import, vi vil kundgøre dem det, for med en lavere værdi.Denne lavere pris har intet at gøre med den samlede pris, du har betalt, og vi er ikke svaret for nogen form for Skat, hvis der måtte have. 5. Du bedes venligst bekræfte transaktionen på én gang, efter du modtager pakken.Forsendelse info : 1. Leveringstid: 15-65 hverdage gratis fragt ved China post, tid afhænger andet land. 2. Vi håber, at ankomsten af din vare er rettidig, Men da det er en international levering, fragt tid er meget afhængig af kurer virksomheder og lokale Told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når udstationering.Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner 3. Shipping omfatter porto, håndtering. 4. Tracking nummer vil blive leveret i www.woolapyk.dk for sted. 5. Vi sender 5 dage om ugen, bortset fra lørdag, søndag og helligdage. 6. Pakker normalt skib for 7 dage og kan tjekke online (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.Restitution politik : Hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt eller vare der ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os inden 5 dage for ombytning eller returnering.den returnerede vare skal være i original stand med alle originale emballage,manualer og tilbehør.vi vil gøre vores bedste for at løse problemerne.Feedback : Vi stræber efter at gøre hver transaktion en positiv oplevelse og vil gøre alt for at løse ethvert problem.Værdsætte din værdifulde kommentarer og forslag.Din Positive svar, med 5 Stjerner er den sjæl og power for os, forårsage, hvad vi arbejder for, er din tilfredshed og tilladelse selv bifald.

Yderligere oplysninger

 • Type: SWIMMINGPOOL
 • Mærke: DIVEMIAO
 • container: Rørformet
 • farve: Klar farve
 • Navn: silicone fedt
 • Passer til: SCUBA dykning, udstyr, tætnings o-ringen smøre
 • Model-Nummer: O-Ring

Anmeldelser (2)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

 • Lore Ley

  ㅠㅠ

 • Prevs Emopunk

  Did not receive

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev