10

shop

Montessori materiale Fra Flaske toy

kr183.51

Tags: eva hånd, pulp fiction tegnebog, håndholdte pos, cube montessori, max montessori, bøg rangle, thermocup, montessori legetøj træ, sæt pædagogisk legetøj montessori materialer, visdom box.


  • SKU: w11403

Bestsellere

Beskrivelse

Da vejen for forsendelse til vores gratis forsendelse er almindelig post mail, som tager for lang tid, så vi anbefaler dig at vælge DHL,TNT eller anden fragtmand, den indstilling omkostninger er allerede defference mellem kurer og gratis forsendelse.

Hvis du har en stor ordre, kan du også vælge ved sø-eller luftvejen.

Du er velkommen til at sende en forespørgsel til vores mail adresse: [email protected]

, ønsker det, vil vi gøre samarbejdet :)

Vores butik er professionel baby&børne produkter, butik, kan du finde mange forskellige ting, også noget du kan fortælle mig det.

Engros-og detailhandel er også velkomne!

Her garanterer vi høj kvalitet og hurtig sats service.

Mange tak!

Bringe dig et godt tilbud hver dag!

Husk:

Vi støtter gratis forsendelse ved china post, luftpost , normalt vil det koste 15~45 dage til dit land.men når de overgår til salg sæson, virksomheden i Kina post har til at beskæftige sig med tusindvis af pakke hver dag, og den skik vil styrke tilsynet med hver pakke, vil der være mange eksterne faktorer, der er årsag til forsinkelsen, så måske vil det koste mere end 2 måneder til dit land.hvis du ønsker at købe gave til en særlig dag, det er godt for dig at købe, før 2~3 måneder siden.Hvis du ønsker at sende af EMS, FEDEX, DHL eller andre, bedes du kontakte os, og du er nødt til at betale portoen.tak skal du have.

Denne form for legetøj af træ afhænger af den høje kvalitet~!

Mange tak!

Hvad du ser og hvad du får.

Termisk Flaske (kan sætte forskellige grader af vand) beechwood med metal

Betaling

1. Vi accepterer Alipay på www.woolapyk.dk .

2. www.woolapyk.dk understøtter Visa, MasterCard, Western Union, bankoverførsel via bankerne.

3. Alle betalinger er accepteret gennem sikkerhed betaling processor ESCROW.

4. Al betaling skal være afsluttet inden for 7-10 dage efter at gøre en ordre eller vil det lukkede sig selv .

***************************************************************************************************

Skat

1. Ordren vil blive erklæret som gave og lavere værdi for at eliminere og reducere din brugerdefineret skat, og det er nemt at tilpasse procedure.

2. Reglerne er forskellige i hvert land, desværre er der ingen måde for os at kende de regler, forordninger, brugerdefineret traditioner, praksis, papirarbejde i alle lande, Derfor kan vi ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land, men hvis du kender de oplysninger, der af skatter og afgifter regler i dit land, skal du blot fortælle os, at vi er mere end glade for at følge dine skridt.

1. Vi støtter gratis forsendelse ved china post, luftpost, normalt vil det koste 15~45 dage til dit land.men når de overgår til salg sæson, virksomheden i Kina post har til at beskæftige sig med tusindvis af pakke hver dag, og den skik vil styrke tilsynet med hver pakke, vil der være mange eksterne faktorer, der er årsag til forsinkelsen, så måske vil det koste mere end 2 måneder til dit land.hvis du ønsker at købe gave til en særlig dag, det er godt for dig at købe, før 2~3 måneder siden.Hvis du ønsker at sende af EMS, FEDEX, DHL eller andre, bedes du kontakte os, og du er nødt til at betale portoen.tak skal du have.

2. Vi kun levere til den leveringsadresse du har bekræftet med Escrow.Før du betaler, skal du sørge for din adresse i www.woolapyk.dk passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til.

3. Vi er ikke ansvarlige for ekstra gebyrer, såsom import gebyrer, afgifter, told, MOMS eller afgifter, som du kan have til at betale, når din vare ankommer i dit land.

4. Konto Beliggenhed er i Kina.International fragt vil tage længere tid end indenlandske,og forsendelse kan være forsinket på grund af kurer firma, lokale told/afgifter, og nogle andre usikkerheder (ferie, events).Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Feedback:

1. Din tilfredshed er vores endelige mål.

2. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, eller nogen andre spørgsmål, er Du velkommen til at kontakte os så hurtigt som muligt.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

3. Hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback.Det vil give os mere stærke magt.

***************************************************************************************************

Kundeservice:

Hvis du ikke kan finde det produkt, som du har brug for i min butik, så fortæl os, eller vise mig det billede, vi vil give til dig med alle vores styrke.

Check venligst om stil og størrelse og kvantitet er lige præcis det du har brug for, før biding varerne.

Spørgsmål og efterspørgsel, så tøv ikke med at lade mig det vide!

Velkommen til vores butik!

Vi er en grossist fra Kina.Vi har til formål at give dig en Bedre Service og Lavere Pris Råvarer.Vi tror på, at kundernes tilfredshed er den bedste politik, alt, hvad vi gør, er at vinde din tillid!Med din tro, vil vi være stærkere og stærkere, trin for trin!

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os med tradeManager eller beskedcentral, som Beskeden eller E-mail, vil vi besvare din mail inden for 48 timer.Vi lover, at vi altid at løse eventuelle problemer for dig.Din Satisfication er vores mål.Tak!

Yderligere oplysninger

  • Advarsel: Ingen Vand, rengøring
  • Mærke: tiantiantiger
  • Model-Nummer: A131
  • Certificering: Europa-certificeret (CE)
  • Aldersgruppe: 2-4 År

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev