FiberFolk

FiberFolk – a woolfestival for small makers.

Nu med egen hjemmeside – besøg os på www.fiberfolk.dk for mere info om Fiberfolk!

Dansk:

FiberFolk – a woolfestival for small makers og hvad betyder det så lige? FiberFolk er en ny strikkefestival med fokus på “de små”. Dem, der bruger aftenen på at farve garn i køkkenet. Dem, der designer strikke – og hæklemønstre i toget på vej til arbejde. Og dem, der har satset det hele og arbejder hårdt på at leve af det de elsker. Kort sagt, FiberFolk henvender sig til folk, der skaber noget med fibre – både dem, der skaber, så andre kan skabe og dem, der skaber af det andre har skabt. 

Tanken bag FiberFolk er ikke at erstatte de andre skønne uld – og strikke festivaller rundt om i Danmark,  men at lave et alternativ hvor fokus er lidt mere snævert,  hvor det er muligt for mindre designere,  garnfarvere etc. at vise og sælge deres mønstre, garner og tilbehør, og hvor der er muligt for kunder at se og røre de forskellige produkter “i virkeligheden”.

English:

FiberFolk – a woolfestival for small makers. A festival with a focus on indie dyers, knitwear (and crochet) designers and small yarn companies.

Are you a small maker and interested in vending at FiberFolk? Visit www.fiberfolk.dk or shoot us a mail on ida@woolapyk.dk and we’ll get back to you with practical information.