FiberFolk

FiberFolk – a woolfestival for small makers.

Nu med egen hjemmeside – besøg os på www.fiberfolk.dk for mere info om Fiberfolk!

Dansk:

FiberFolk – a woolfestival for small makers og hvad betyder det så lige? FiberFolk er en ny strikkefestival med fokus på “de små”. Dem, der bruger aftenen på at farve garn i køkkenet. Dem, der designer strikke – og hæklemønstre i toget på vej til arbejde. Og dem, der har satset det hele og arbejder hårdt på at leve af det de elsker. Kort sagt, FiberFolk henvender sig til folk, der skaber noget med fibre – både dem, der skaber, så andre kan skabe og dem, der skaber af det andre har skabt. 

Tanken bag FiberFolk er ikke at erstatte de andre skønne uld – og strikke festivaller rundt om i Danmark,  men at lave et alternativ hvor fokus er lidt mere snævert,  hvor det er muligt for mindre designere,  garnfarvere etc. at vise og sælge deres mønstre, garner og tilbehør, og hvor der er muligt for kunder at se og røre de forskellige produkter `i virkeligheden´.

Lidt praktisk info:
Messen afholdes i Roskilde – 100 meter fra Roskilde Station. Vi har fundet et dejligt lyst lokale på godt 350 kvm hvor vi har plads til 20 stande. Entreprisen er 10,- pr person.
Dato: Søndag den 20 maj 2018.
Vi har to typer af stande. Alle stande er nu optaget!
  1. Almindelig stand. Pris  kr. 480,- ekskl. moms (600,- inkl moms). En almindelig stand er 2 meter lang og 180 cm dyb. Der medfølger bord, stole og en kop kaffe/the samt 1 styks kage.
  2. Stor stand. Pris: kr. 980,- ekskl. moms (1100,- inkl moms).  En stor stand er 3 meter lang og 2 meter dyb. Der medfølger to borde, stole og en kop kaffe/the samt 1 styks kage.

Har du lyst til at have en stand hos FiberFolk den 20 maj 2018,  så skriv til ida@woolapyk.dk eller brug kontaktformen her på siden.

Beskriv ganske kort hvad du sælger og vedlæg gerne et billede eller et link til din hjemmeside, hvis du har en. Derudover skal vi bruge dit navn, firmanavn, adresse, tlf. nummer, e-mail og evt. dit CVR nummer. Skriv også om du ønsker en almindelig eller en stor stand.
Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

English:

FiberFolk – a woolfestival for small makers. A festival with a focus on indie dyers, knitwear (and crochet) designers and small yarn companies.

Date: May 20th 2018 in Roskilde, Denmark.

Are you a small maker and interested in vending at FiberFolk? Shoot us a mail on ida@woolapyk.dk and we´ll get back to you with practical information.